Agenda

Landelijk event BOVC (3)

Voor zowel onze aangesloten BOVC Coaches als niet leden (kennismaking met de BOVC)
Datum: 10 september 2020
Tijd: 14.30 uur
Locatie: Klappe Vitality ( bezoek op locatie) https://klappevitality.nl/
Het Goor 5
8336 KL Baars
Baars is een gehucht in de gemeente Steenwijkerland in de provincie Overijssel ten noordwesten van Steenwijk en ten oosten van de Rijksweg A32.

Voor de aangesloten coaches is dit event gratis. Voor niet-leden zijn de kosten: € 29,95 exclusief btw.

Programma
Inloop: 14.00 uur
14.30 uur Interactieve sessie; social media

Beschrijving:
De eenheidsworst die social media is

De gouden tips, de experts… hoe je als ondernemer om zou moeten gaan met de verschillende social media kanalen, de do’s en don’ts. Als we dit allemaal zouden opvolgen dan lijkt het allemaal wel heel veel op elkaar; dat is dan ook de realiteit. Is er überhaupt een standaardprotocol? We nemen je tijdens deze interactieve sessie mee in het verhaal achter de social media kanalen, de insteek, visie en missie van de ondernemer en de toch altijd aanwezige beïnvloeding en FOMO ( fear of missing out)

15.15 uur Pauze

15.45 uur Inspiratiesessie gastspreker: dhr. Nico Klappe ( Klappe Vitality)

Beschrijving
Nico heeft er een aantal jaren geleden voor gekozen zijn baan binnen het bedrijfsleven op te zeggen en deze te verruilen voor een een hele andere branche; “preventieve gezondheidszorg”, Coachen op Leefstijl in de breedste zin van het woord. Ook de locatie, die volgens Nico de ideale plek is om je even terug te trekken is kenmerkend voor Klappe Vitality; rust en een groene omgeving in Baars; je even terugtrekken van de dagelijkse gang van zaken en je focus te verplaatsen om zowel fysiek en mentaal in beweging te komen.Het aanbod is breed zowel Bootcamp, Personal Training en small Group Training, Fitheidsprogramma’s, Bodyscan, Vitaliteitscheck, Workshops en daarnaast ook verhuur locatie.

Nico neemt ons mee in zijn verhaal, het zogenaamde kantelpunt, de veranderingen, de drijfveren en hoe hij nu omgaat met het ondernemerschap als (startende) ondernemer. Daarnaast is het fijn dat onze aangesloten coaches deze inspiratiesessie kunnen bijwonen op de locatie van Nico zodat het verhaal nog meer gaat leven.

16.45 netwerken

Afronding 18.00 uur.

Schrijf je tijdig in vol = vol

I.v.m. de RIVM-Richtlijnen proberen we zoveel mogelijk de activiteiten buiten te plannen, veiligheid voorop en een maximaal aantal gasten.

Voor niet leden geldt dat er 48 uur niet meer geannuleerd kan worden i.v.m. de gemaakte kosten, deze zullen we helaas wel in rekening moeten brengen, daarnaast volgt er bij de uitnodiging ook een protocol RIVM waar we toe verplicht zijn.

Een fijne dag en wellicht tot 10 september in Baars.

Inschrijven

Namens het bestuur:

Alien Oelen-Jurjens (Voorzitter)
Annatascha Udinga (Secretaris)
Ingrid van Lieshout (Penningmeester)